Rullbar torrdräkt

Rullbar torrdräkt

Den rullbara torrdräkten är tillverkad av naturgummi som tillverkas i Finland. Vi skräddarsyr dräkten enligt kundens mått och önskemål. När den används på rätt sätt är rulldräkten en lufttät, vattentät och lättanvänd lösning.

Ingår i torrdräkt med rullbar torrdräkt

TORR HUVA

Torrhuvan tillverkas enligt kundens mått. Den torra huvan är en del av dräktens luftutrymme och gör halsmanschetten onödig. Torrhuven passar för både små och stora ansiktsmasker.

HANDSKAR

Loitokari-handskar är solida handskar av naturgummi som tillverkas i Finland. Som tillval finns latexhandskar med fem fingrar.

En handskmodell med tre fingrar finns också som tillbehör.

INLOPPSVENTIL

SI TECH är en högpresterande ventil som lämpar sig för fritidsdykning och teknisk dykning. Med en bra design kan dykaren enkelt blåsa upp med ett jämnt gasflöde och ha fullständig kontroll över sin flytkraft. Konstruktionen av innerhöljet gör ventilen lämplig för användning med vanliga underställ. Inloppsventilen finns med Int’l- och CEJN-kontakt.

SI TECH elektrisk genomföringsventil med Int’l-kontakt finns som tillbehör.

UTLOPPSVENTIL

SI TECH är en högpresterande ventil som lämpar sig för fritidsdykning och teknisk dykning. Ventilen är mycket känslig för tryckvariationer och ger dykaren utmärkt flytkraftskontroll.

Lockets utformning gör det idealiskt att använda tillsammans med tjocka handskar och ändå få ut rätt mängd gas under uppstigningen. Ventilen har en inbyggd säkerhetsfunktion som säkerställer att gas inte oavsiktligt släpps ut vid ytan. Konstruktionen av innerhöljet gör ventilen lämplig för användning med alla vanliga underställ.

HÄNGSLEN

De högkvalitativa hängslena är justerbara, mjuka, flexibla och bekväma när de bärs.

Fasta torköglor för dräkten finns som tillbehör, så att du kan hänga den på tork utan att belasta hängslena ytterligare.

KNÄFÖRSTÄRKNINGAR

Knäförstärkningarna ger extra skydd åt dräkten och förhindrar att dräkten slits när man rör sig i trånga utrymmen eller har knäna på botten.

Som tillbehör finns olika förstärkningar för både professionell användning och skoteranvändare.

Produkter

Med ett brett sortiment av produkter kan vi tillgodose även de mest krävande kundernas behov, så att kunden kan få de produkter de behöver från samma plats vid samma tidpunkt. Produkter för torrdräkter hittar du här…

Senaste inläggen