Torrdräkt dragkedja fram

Torrdräkt med dragkedja fram

Torrdräkt med dragkedja framtill är tillverkad av naturgummi som tillverkas i Finland. Vi skräddarsyr dräkten enligt kundens mått och önskemål. Dragkedjan är en lufttät och vattentät lösning och är gjord för att fungera både i djupa hav och i rymden tack vare utmärkta tätningsegenskaper.

Ingår i torrdräkt med dragkedja fram

TORR HUVA

Torrhuvan tillverkas enligt kundens mått. Den torra huvan är en del av dräktens luftutrymme och gör halsmanschetten onödig. Torrhuven passar för både små och stora ansiktsmasker.

HANDSKAR

Loitokari-handskar är solida handskar av naturgummi som tillverkas i Finland. Som tillval finns latexhandskar med fem fingrar.

En handskmodell med tre fingrar finns också som tillbehör.

INLOPPSVENTIL

SI TECH är en högpresterande ventil som lämpar sig för fritidsdykning och teknisk dykning. Med en bra design kan dykaren enkelt blåsa upp med ett jämnt gasflöde och ha fullständig kontroll över sin flytkraft. Konstruktionen av innerhöljet gör ventilen lämplig för användning med vanliga underställ. Inloppsventilen finns med Int’l- och CEJN-kontakt.

SI TECH elektrisk genomföringsventil med Int’l-kontakt finns som tillbehör.

UTLOPPSVENTIL

SI TECH är en högpresterande ventil som lämpar sig för fritidsdykning och teknisk dykning. Ventilen är mycket känslig för tryckvariationer och ger dykaren utmärkt flytkraftskontroll.

Lockets utformning gör det idealiskt att använda tillsammans med tjocka handskar och ändå få ut rätt mängd gas under uppstigningen. Ventilen har en inbyggd säkerhetsfunktion som säkerställer att gas inte oavsiktligt släpps ut vid ytan. Konstruktionen av innerhöljet gör ventilen lämplig för användning med alla vanliga underställ.

HÄNGSLEN

De högkvalitativa hängslena är justerbara, mjuka, flexibla och bekväma när de bärs

Fasta torköglor för dräkten finns som tillbehör, så att du kan hänga den på tork utan att belasta hängslena ytterligare.

KNÄFÖRSTÄRKNINGAR

Knäförstärkningarna ger extra skydd åt dräkten och förhindrar att dräkten slits när man rör sig i trånga utrymmen eller har knäna på botten.

Lisävarusteena on saatavana erilaisia vahvikkeita niin ammattikäyttöön, kuin scootterin käyttäjille.

Produkter

Med ett brett sortiment av produkter kan vi tillgodose även de mest krävande kundernas behov, så att kunden kan få de produkter de behöver från samma plats vid samma tidpunkt. Produkter för torrdräkter hittar du här…

kuivapuku etuvetoketjulla

Senaste inläggen