Kuivapuku etuvetoketjulla

Kuivapuku etuvetoketjulla

Kuivapuku etuvetoketjulla valmistetaan suomessa valmistetussa luonnonkumista. Räätälöimme puvun asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Vetoketju on ilma- ja vesitiivis ratkaisu ja valmistettu palvelemaan käyttäjiä niin syvissä merissä kuin avaruudessa erinomaisen tiiveyden ansiosta.

Etuvetoketjulliseen kuivapukuun sisältyy

Kuivahuppu

Kuivahuppu valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan. Kuivahuppu on osa puvun ilmatilaa ja se tekee kaulamansetista tarpeettoman. Kuivahuppu sopii niin pienille- ja kokokasvomaskeille.

hanskat

Loitokari hanskat ovat suomessa valmistetusta luonnonkumista tehdyt kiinteät rukkaset. Valinnaisena viisisormiset lateksi hanskat.

Lisävarusteena saatavana myös kolmisorminen rukkasmalli.

täyttöventtiili

SI TECH on korkean suorituskyvyn venttiili, joka sopii virkistys- ja tekniseen sukellukseen. Hyvän muotoilun avulla sukeltaja voi helposti täyttää tasaisella kaasuvirralla ja hallita täysin kelluvuutta. Sisäkannen rakenne tekee venttiilistä sopivan käytettäväksi kaikkien yleisten alusvaatteiden kanssa. Täyttöventtiiliä saa Int’l ja CEJN liittimellä.

Lisävarusteena saatavana SI TECH sähköläpivienti venttiili Int’l liittimellä.

tyhjennysventtiili

SI TECH on korkean suorituskyvyn venttiili, joka sopii virkistys- ja tekniseen sukellukseen. Venttiili on erittäin herkkä paineen vaihteluille ja tarjoaa sukeltajalle erinomaisen kelluvuuden hallinnan.

Yläkannen muotoilu tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi yhdessä raskaiden käsineiden kanssa ja silti poistamaan oikean määrän kaasua nousun aikana. Venttiilissä on sisäänrakennettu turvaominaisuus, joka varmistaa, että kaasua ei poistu vahingossa pinnalla. Sisäkannen rakenne tekee venttiilistä sopivan käytettäväksi kaikkien yleisten alusvaatteiden kanssa.

henkselit

Laadukkaat henkselit ovat säädettävät, pehmeät, joustavat ja mukavan huomaamattomat käytettäessä.

Lisävarusteena saatavana kiinteät kuivaus lenkit pukuun, jolloin sen voi huoletta ripustaa kuivumaan ja eivät rasita henkseleitä.

polvivahvikkeet

Polvivahvikkeet tarjoavat lisäsuojaa puvulle ja estävät puvun rikkoutumista, kun liikutaan ahtaissa paikoissa tai kontataan pohjalla.

Lisävarusteena on saatavana erilaisia vahvikkeita niin ammattikäyttöön, kuin scootterin käyttäjille.

Tuotteet

Laajalla tuotevalikoimalla pystymme vastaamaan vaativankin asiakkaan vaatimuksiin, jolloin asiakas saa tarvitsemansa tuotteet yhdestä paikasta samalla kertaa. Tuotteet kuivapukuihin löytyvät täältä..

kuivapuku etuvetoketjulla

Viimeisimmät artikkelit