Muita varusteita kuivapukuun

Muita varusteita kuivapukuun

Muita varusteita kuivapukuun. Kuivapuvun muilla varusteilla takaamme parhaan ja nautinnollisen käytettävyyden pukukokonaisuuteen.

Puvun täyttöventtiili Int’l tai Cejn liittimellä

SI TECH on korkean suorituskyvyn venttiili, joka sopii virkistys- ja tekniseen sukellukseen. Hyvän muotoilun avulla sukeltaja voi helposti täyttää tasaisella kaasuvirralla ja hallita täysin kelluvuutta. Sisäkannen rakenne tekee venttiilistä sopivan käytettäväksi kaikkien yleisten alusvaatteiden kanssa. Täyttöventtiiliä saa Int’l ja CEJN liittimellä.

Puvun täyttöventtiili sisältyy uuteen pukuun

Erikseen ostettuna 50,00€ sis.alv24 %


Puvun sähköläpivienti täyttöventtiili Int’l liittimellä.

SI TECH on korkean suorituskyvyn venttiili, joka sopii virkistys- ja tekniseen sukellukseen. Hyvän muotoilun avulla sukeltaja voi helposti täyttää tasaisella kaasuvirralla ja hallita täysin kelluvuutta. Sisäkannen rakenne tekee venttiilistä sopivan käytettäväksi kaikkien yleisten alusvaatteiden kanssa.

Valittuna uuteen pukuun 50,00€ sis.alv24 %
Erikseen ostettuna 100,00€ sis.alv24 %


Puvun tyhjennysventtiili

SI TECH on korkean suorituskyvyn venttiili, joka sopii virkistys- ja tekniseen sukellukseen. Venttiili on erittäin herkkä paineen vaihteluille ja tarjoaa sukeltajalle erinomaisen kelluvuuden hallinnan.

Yläkannen muotoilu tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi yhdessä raskaiden käsineiden kanssa ja silti poistamaan oikean määrän kaasua nousun aikana. Venttiilissä on sisäänrakennettu turvaominaisuus, joka varmistaa, että kaasua ei poistu vahingossa pinnalla. Sisäkannen rakenne tekee venttiilistä sopivan käytettäväksi kaikkien yleisten alusvaatteiden kanssa.

Puvun tyhjennysventtiili Sisältyy uuteen pukuun
Erikseen ostettuna 50,00€ sis.alv24 %


Puvun täyttö letku

Puvun täyttöletkua on saatavilla Int’l ja Cejn liittimellä

Täyttöletku 40,00€ sis.alv24 %

Viimeisimmät artikkelit