Kuivahanskat

Loitokari kuivahanskat kuivapukuun

Loitokari kuivahanskat ovat valmistettu kestävästä kumista, ei mene rikki helposti ja helppo paikata. Kuivahanskamalleja on kaksi erilaista: Rukkanen sekä kolmisorminen, kuivahanskat ovat lämpimät mikä helpottaa toimintaa kylmissä olosuhteissa. Myytti: ”Hanskat on hankala käyttää” ei pidä paikkaansa, hanskoilla on helppo tehdä asioita, koska sormet ovat lämpimät ja niitä on helppo liikutella sen sisällä. Moni rukkaseen tai kolmisormiseen vaihtanut ei halua siirtyä takaisin viisisormisiin.


Rukkanen on valinnainen tuote tilattavaan Loitokari kuivapukuun ja saatavana erikokoisina.

MP rukkasmalli (lyhemmille sormille) minkä kämmenen ympärysmitta on 25cm. Mitatessa kämmentä kannattaa huomioida alushanska.

P rukkasmalli (normaalipituisille sormille) minkä kämmenen ympärysmitta on 25cm. Mitatessa kämmentä kannattaa huomioida alushanska.

L rukkasmalli (normaalipituisille sormille) minkä kämmenen ympärysmitta on 27cm. Mitatessa kämmentä kannattaa huomioida alushanska.

XL rukkasmalli (normaalipituisille sormille) minkä kämmenen ympärysmitta on 28cm. Mitatessa kämmentä kannattaa huomioida alushanska.

Rukkanen asennettuna Loitokari Kuivapukuun 88,00€ sis.alv24 %


Kolmisorminen on valinnainen tuote tilattavaan Loitokari kuivapukuun ja saatavana erikokoisina.

L kolmisormi rukkasmalli (normaalipituisille sormille) minkä kämmenen ympärysmitta on 27cm. Mitatessa kämmentä kannattaa huomioida alushanska.

Kolmisormi valittuna Loitokari Kuivapukuun 33,00€ sis.alv24 %

Kolmisormi asennettuna Loitokari Kuivapukuun 100,00€ sis.alv24 %


Dive Rite, Ursuit ja Santi Sukelluspukuja varten rukkasia voi myös ostaa erikseen toimitettuna.


5-sorminen lateksi kuivahanska kuivapukuun

5-sormiset on valmistettu kestävästä lateksista, hanska on kestävä ja saat kaikki sormesi käyttöön. Hanskamalleja on kaksi erilaista, karhennettu pintainen sekä karhentamaton hanska.

5-sormiset hanskat ovat valinnainen tuote tilattavaan Loitokari kuivapukuun.

5-sormisia valmistajia on useita, joiden kokojen ominaisuudet ja mitat vaihtelevat toisistaan. Halutessasi 5-sormisen suosittelemme tulemaan kokeilemaan hanskamalleja läpi.

Viimeisimmät artikkelit